2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın veya evgin yer vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + düzen seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Makam adetsı 4’ten fazla olmayan habitat fakatçlı binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına destur verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız bölge gibi) ve size vüruttirilmiş ve daha kişisel özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken henüz düzgün bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de esrarı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emin âlem oluşturur.

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk kılmak mecburiyet ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Yangın Merdiveni Kapısı Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın bapları, yangın güvenliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve iyi fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page